Necros писал(а):Bat0 писал(а):я шо тег зняв?
Чуваг, смисл життя не в заговорі. І конкретно мну накрило раніш, набагато раніш, просто ти не звертав уваги...Reason d'etre це не зміст життя, а причина, якою обгрунтовується cogito - ідея, тобто. Ти це твердження неправильно толкуеш, бо строїш висновки на одній мультясі, яку навіть не зрозумів до кінця.
Чувак якщо на то пішло то зміни надпис свій на raison de'tre, тому що reason це англ. а французькою (смисл/причина) буде саме raison і доречі фраза raison de'tre в цьому поєднанні якраз і означає "смисл існування" і в ерго вона також зустрічалась в цьому смислі, так що не стоїть робити з себе людину загадку і шукати істину в істині, все доволі просто і непотрібно перекручувати мої фрази зі смисла на зміст і з гарячого на кругле як ти любиш казати;)
Я ж тобі кажу, що мультяху ти ніграму не зрозумів...ти завжди дивишся прямо, і не бачиш того що знаходиться на задньому плані, raison de'tre в прямому смислі значить - причина існування, але чого японці використовували французький в цьому разі? Що немає такого виразу на японському? Чуваг, raison de'tre значить оправдання існування, а не причину. Ти бачиш тільки те, що тобі показують, ти прямий як рельса, і тебе, напевне жаба давить, що ти не можеш зрозуміти багатовимірність якогось твору. Натомість ти кричиш: "це все фігня, і бред, бо Я так думаю, а ти - креведко і лох, бо не думаєш так як Я (бо Я думаю загальнопринятими шаблонами)". І якщо ти мені не докажнш, то будеш відчувати себе як мінімум приниженим, (бо на твоїй стороні істина, так?) Натомість ти хочеш принизити мене. Доречі цей пост тупо офф-топний, але ти мене сам на нього розвів. Знаєш, я тебе не змушую придержуватись моєї точки зору, отже і ти перестань на мну давити і провокувати. У кожного своя точка зору на життя, і ми тут до тебе просто ділились їми, тому припини показувати, який ти розумний, і як я помиляюсь, бо перейдемо на лічності, капіш?
І перестань з себе строїти доктора Фройда, адже окрім грубої провокації в тебе нічого не виходить.