Шукаю сукню.
покупаем-продаем
Модератор: Bad Boys
• Страница 1 из 1
Дівчатка, у мене незабаром день Народження, відзначатимемо у ресторані. Хочеться купити собі нову сукню. Я хочу бути в цей день чарівною. Але пройшовшись по магазинах нічого не підібрала. У мене нестандартна фігура, і мені не всі варіанти підходять.
Може вам тоді сукню на замовлення пошити? Скільки часу до Дня Народження залишилося? Якщо більше тижня, то ще встигнете. Так вам підганять сукню саме під вас, і фасон можна вибрати будь-який.
В інтернеті так багато магазинів і ви нічого не підібрали? Я взагалі купила собі декілька вечірних суконь на Али, пришли дуже гарні.
жіночі сукні в Інтернет магазині Numéro, це магазин брендового одягу. Я у них купила сукню на день народження. А тепер хочу якусь ярку сукню, ми скоро їдемо в от пуск з чоловіком, я вже пригледіла дуже гарну рожеву сукню, та спортивний костюм.
Ви можете подивитися гарні https://rozetka.com.ua/ua/dublenki-genskie/c4635249/78292=366436/
Ціна всього 2900 грн .Сучасний вигляд ,легка і тепла .За ці гроші топовий варіант .

Придбала для себе по акції нову дублянка зі штучної замші на хутрі ISSA PLUS Ціна всього 2900 грн .Сучасний вигляд ,легка і тепла .За ці гроші топовий варіант .

• Страница 1 из 1