стиль хай-тек

Модератор: Bad Boys

Новичек
Новичек

Сообщение Вт янв 28, 2020 7:49 pm

стиль хай-тек

Доброго дня, форумчани. Э в мене ідея хочу зробити легку переробку інтер'єру великої кімнати, мені подобається стиль хай-тек, як ви думаєте це реально зробити без особливого ремонту та переробки.

Новичек
Новичек

Сообщение Вт янв 28, 2020 7:50 pm

Re: стиль хай-тек

Ой, навіть не знаю, чи зможете ви малою "кров'ю" обійтися, як на мене хай-тек досить складний для відтворення стиль, мені здається, що без повної переробки кімнати не обійдеться плюс спеціальні меблі.

Новичек
Новичек

Сообщение Вт янв 28, 2020 7:50 pm

Справа в тім, що я люблю стиль японського мінімалізму, тому особливої переробки не знадобиться. Я хочу просто розставити кілька інтер'єрних цікавинок. Я от думаю, може якійсь світильник у стилі хай тек купити?

Новичек
Новичек

Сообщение Вт янв 28, 2020 7:51 pm

Стиль Хай-Тек дійсно складний стиль, чи зможе едина стильна люстра може вирішити проблему питання. Я нещодавно замовляла світлодіодний світильник, який може міняти колір освітлення, виглядає дуже сучасно, але затишно. Купувала в магазині Світлячок - https://xn--4-ctbjvdtqk2j.com.ua/ua/ljustri-haj-tek/

Новичек
Новичек

Сообщение Вт янв 28, 2020 7:52 pm

А навіщо вам той Хай Тек, як на мене він дуже холодний і незатишний. Мені наприклад подобається сучасний Прованс, думаю що для житлвової кімнати він більш підходить .

Вернуться в Все, что не подходит не в один из разделов