koreec писал(а):Просто эта хамско-быдлянская сущность заложена веками,и ее не искоренить.
на мою думку нас повинно просто бути менше, крім того ми маємо в першу чергу поважати один одного, а також брати приклад з інших націй, особливо все корисне в їх звичаях. Але саме головне - необхідно зберігати свої звичаї та здобуту століттями культурну спадщину.
Щодо пам'яника - я вже раз говорив, зносити його недоцільно, потрібно його замінити чимось корисним, ато буде як з пам'ятником Котовському - реконструкція прошла вдало, але розібрати розібрали і розруха залишилась. а хочеться дійсно щоб був пам'ятник людині, яка багато значить для міста, хоча я сам не знаю хто б це міг бути
щодо назв вулиць - змінювати потрібно, я так думаю, необхідно змінювати назви вулиць на ті, які були або історично поставлені, або мали якесь значення, наприклад - вулицю Ленініа перейменувати в Житомирську (уже це обговорювалось), наприклад назва вулиці де я проживаю - мене влаштовує, але є моменти від яких в нашому місті немає впевненності в тому, що ми є народ а не "БИДЛО" яким керують зверху, тому як майже все нагадує комунізм і його постулати (нашими батьками і діами та бабусями керували, як роботами, вони ні про шо не думали), а ми повинні бути мудрими в своїх поступках, хоча і не забувати історію, але пам'ятати і про майбутнє, адже минуле можна тільки згадати, а про найближче майбутнє необхідно думати вже зараз, особливо коли їдеш по вулиці Леніна , або К.Лібкнехта - задумуєшся - а до чого ці безглузді назви вулиць........ і в своїй голові не знаходиш відповіді, адже місто повинно бути схожим лише саме на себе і ні на що інше!!
уважаемые велосипедисты просьба сдать свой транспорт и пересесть на самолёт. win->lin