Обсуждение и обмен софтом, бердичевские файловые архивы
Модератор: Bad Boys
Постоялец
Bat0 писал(а):Юзаю вісту 6 міс. Полёт нормалнийВзагалі непогана ось, але тра відповідне обладнання (х2 64 2Ггц, 2Гб Озу), голову, що грамотно настроїти і і-нет, щоб трабли з ПО вирішувати, ну ще нормульний крек на х64
Andrei писал(а):Bat0 писал(а):Юзаю вісту 6 міс. Полёт нормалнийВзагалі непогана ось, але тра відповідне обладнання (х2 64 2Ггц, 2Гб Озу), голову, що грамотно настроїти і і-нет, щоб трабли з ПО вирішувати, ну ще нормульний крек на х64
не моє. з такою підтримкою пристроїв краще лінукс юзать. КДЄ на вигляд не гірше, імхо, зате пам"ять так не жере. а так як з пристроїв в мене зараз тільки флешка і навушники, то придивляюсь до дистрів, що шось поставити, як тільки модем куплю. тим більше, скоро сапорта ХП небуде, та й ось старенька як на сьогодні, рано чи пізно все одно на щось переходити треба.
Постоялец
Necros писал(а):Я юзаю ХР, тому що ті проги які я використовую заточені саме під вінду... я б з радістью поставив лінукс але фотошоп, 3Дмакс, програми для роботи з анімацією будуть мені недоступні... а альтернативи шукати щось нехочеться. Да і сумніваюсь що альтернативи під лінукс будуть кращі по функціоналу.
Постоялец
Bat0 писал(а):Necros писал(а):Я юзаю ХР, тому що ті проги які я використовую заточені саме під вінду... я б з радістью поставив лінукс але фотошоп, 3Дмакс, програми для роботи з анімацією будуть мені недоступні... а альтернативи шукати щось нехочеться. Да і сумніваюсь що альтернативи під лінукс будуть кращі по функціоналу.
Бери новий СБ і став Вісту
Necros писал(а):Bat0 писал(а):Necros писал(а):Я юзаю ХР, тому що ті проги які я використовую заточені саме під вінду... я б з радістью поставив лінукс але фотошоп, 3Дмакс, програми для роботи з анімацією будуть мені недоступні... а альтернативи шукати щось нехочеться. Да і сумніваюсь що альтернативи під лінукс будуть кращі по функціоналу.
Бери новий СБ і став Вісту
Бачу що так воно і буде, але не зараз, віста ще сира на ній ІМХО іграшки тільки грати і можна покищо...
Постоялец
Necros писал(а):Я юзаю ХР, тому що ті проги які я використовую заточені саме під вінду... я б з радістью поставив лінукс але фотошоп, 3Дмакс, програми для роботи з анімацією будуть мені недоступні... а альтернативи шукати щось нехочеться. Да і сумніваюсь що альтернативи під лінукс будуть кращі по функціоналу.
Постоялец
Bat0 писал(а):Andrei писал(а):Bat0 писал(а):Юзаю вісту 6 міс. Полёт нормалнийВзагалі непогана ось, але тра відповідне обладнання (х2 64 2Ггц, 2Гб Озу), голову, що грамотно настроїти і і-нет, щоб трабли з ПО вирішувати, ну ще нормульний крек на х64
не моє. з такою підтримкою пристроїв краще лінукс юзать. КДЄ на вигляд не гірше, імхо, зате пам"ять так не жере. а так як з пристроїв в мене зараз тільки флешка і навушники, то придивляюсь до дистрів, що шось поставити, як тільки модем куплю. тим більше, скоро сапорта ХП небуде, та й ось старенька як на сьогодні, рано чи пізно все одно на щось переходити треба.
в том то й справа, що віста абсолютно не працюе з старим хардварем. Вона орінтова на роботу з Директ10, 3-ми шейдерами, мультипотоковістью і іншими заумними словами.
В мене, доречі, не разу БСОД на Вісті не випав, да й іграшки нові швидве на %20 бігають...субєктивно...
Andrei писал(а):Bat0 писал(а):Andrei писал(а):Bat0 писал(а):Юзаю вісту 6 міс. Полёт нормалнийВзагалі непогана ось, але тра відповідне обладнання (х2 64 2Ггц, 2Гб Озу), голову, що грамотно настроїти і і-нет, щоб трабли з ПО вирішувати, ну ще нормульний крек на х64
в том то й справа, що віста абсолютно не працюе з старим хардварем. Вона орінтова на роботу з Директ10, 3-ми шейдерами, мультипотоковістью і іншими заумними словами.
В мене, доречі, не разу БСОД на Вісті не випав, да й іграшки нові швидве на %20 бігають...субєктивно...
чомусь же макось, лінукс, соларіс і ще купа осів працює з старим обладнанням без проблем. в майкрософті, просто, мало хто вміє робити нормальне ПЗ.
Andrei писал(а):так, але нова макось працює на старому обладнанні
Постоялец
Bat0 писал(а):Andrei писал(а):так, але нова макось працює на старому обладнанні
На старому обладнанні фірми Макінтош, прошу зауважити. Тобто Розробник ПЗ підтрумує СВОЄ обладнання. А майкрософт просуває свою АПІ DirectX10, у якого принципово нова архітектура, тому користувачі з старим Хардваром залишаються не при ділах...
Постоялец
Andrei писал(а):Necros писал(а):Я юзаю ХР, тому що ті проги які я використовую заточені саме під вінду... я б з радістью поставив лінукс але фотошоп, 3Дмакс, програми для роботи з анімацією будуть мені недоступні... а альтернативи шукати щось нехочеться. Да і сумніваюсь що альтернативи під лінукс будуть кращі по функціоналу.
через вайн мона юзать.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2