Постоялец
Dimon писал(а):хочу вас огорчить..... чисто украинского языка нету.... по причине того, что диалект с востока на запад меняется.... а то что придумали лингвисты - это бред... самый натуральный. каждый общается на удобном себе диалекте.... и все.... а остальное не важно
брєд те, шо ти написав! не плутай розмовну мову з літературною!
шо стосується самого голосування, то це колись було модно вчити французьку. і то, така тенденція була лише серез аристократичної частини населення. при чому не тільки на території україни. зараз серед підлітків модно, хіба шо, розмовляти російською. це все в силу комплексу неповноцінності, який нам нав"язали і від якого ми ніяк здихатись не можемо. до речі, саме цей комплекс неповноцінності стосовно української мови і змушує багатьох форумчан писати тут російською, хоча в реалі вони спілкуються виключно українською, суржиком чи албанською - називайте як хочте.
додам, шо мені абсолютно непринципово якою мовою говорить мій співрозмовник. навіть і сам не комплексую говорити російською, якшо мій співрозмовник так буде розуміти мене краще.