Постоялец
Студентам, школьникам
Модератор: Bad Boys
Постоялец
Andrei писал(а):вчитись реально довше, на 2 роки (коледж+політех житомирський). а перспективи взагалом однакові. хоча, якщо планувати залишатись в Бердичеві, то краще професію програміста не вибирати, тому що роботи майже немає. я, наприклад, не знаю жодної контори в бердичеві, яка б займалась програмуванням. максимум, можна влаштуватись адміном.
Новичек
Andrei писал(а):вчитись реально довше, на 2 роки (коледж+політех житомирський). а перспективи взагалом однакові. хоча, якщо планувати залишатись в Бердичеві, то краще професію програміста не вибирати, тому що роботи майже немає. я, наприклад, не знаю жодної контори в бердичеві, яка б займалась програмуванням. максимум, можна влаштуватись адміном.
Andrei писал(а):смітник не смітник, але я підозрюю, що в технічному вузі дадуть більше знань ніж в "університеті економіки". якби мені довелось обирати, то я всеодно би пішов вчитись в житомирський політех.
Постоялец
Andrei писал(а):TJ писал(а):После окончания учебы в коледже на програмиста кужно кудато еще поступать или нет.
треба, якщо збираєшся працювати програмістом. краще на стаціонар. і краще в київський політех.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 24