Створення веб сайту

Обсуждаем все, что захотим....

Модератор: Bad Boys

Мимо проходил
Мимо проходил

Сообщение Сб янв 25, 2025 4:59 pm

Створення веб сайту

Задумалася про створення інтернет-магазину, але не знаю, як вибрати розробника. Хочеться, щоб сайт дійсно приносив прибуток, був унікальним по дизайну, швидко працював. Які параметри варто враховувати при виборі виконавця? Які питання потрібно ставити, щоб зрозуміти, чи підходить ці фахівці для виконання завдання? Як узагалі визначити, що мені пропонують адекватну ціну за розробку?

Мимо проходил
Мимо проходил

Сообщение Сб янв 25, 2025 5:58 pm

Re: Створення веб сайту

Я теж колись була на Вашому місці і у мене не було чіткого запиту щодо сайту. Хотілося одного щоб сайт був у мінімалістичному стилі. Фахівці грамотно підійшли до мого запиту: відстежили нішу, в якій я займаюся, розробили стратегію для сайту, дизайн вийшов зручним і унікальним, який виділить мене серед конкурентів, і що не менш важливо, сайт працює стабільно на всіх пристроях, без помилок. Створити сайт під ключ у фахівців вийшло на вищому рівні і догодити мені у них вийшло, хоч і вимог у мене було небагато. Я залишилася задоволена, тому можу радити.

Новичек
Новичек

Сообщение Ср фев 05, 2025 8:42 am

Re: Створення веб сайту

Хотілося одного щоб сайт був у мінімалістичному стилі.

Вернуться в Городской форум