Xeral писал(а):Народ, порадьте якийсь гарний букет квітів, але за умови що в нього буде дуже серйозний аромат і приємний) Я зазвичай квіти не нюхаю, тому питаю у вас? І щоб це все можна були у Львові купити?
Тут одразу треба відкинути надзвичайно популярні троянди. Я хоч дуже сильно їх люблю, але мушу сказати що вони зовсім не пахнуть. Звичайно в них є якісь мінімальний аромат, але то треба дуже сильно принюхатись, щоб щось в них зрозуміти, тому троянди одразу мимо.
Лілії дуже гарні пахнуть, але вони надзвичайно примхливі, тобто спеки можуть не витримати, тому я б не ризикувала їх купувати, оскільки не знаєш де і як вони зберігаються. Дуже сильно пахне лаванда, але як на мене букет лише з лаванди не дуже привабливий, тому треба шукати квіткову композицію де вона є, але це справа точно не чоловіча.
В мене залишається для вас лише два варіанти. Перший це гіацинт і в нього крутий аромат і другий це півонія. Якщо б ви мені купували, то я б вибрала півонію, бо вона шалено красива і букет з неї виходить дуже пишний
Ось в цьому квітковому магазині у Львові
https://kvitna.ua/collection/all/paeonia Є безліч варіантів з півонією, тому раджу не гаяти часу, адже її сезон скоро закінчується.