Памятник «дедушке Ленину»

Архив закрытых тем

Модератор: Bad Boys

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Вт дек 19, 2006 9:52 pm

Я тоже против идало-поклонения, но Шева лично мне не мешает, маленький и в сторонке стоит(сравнительно). А вот Антихреста нужно сносить однозначно, стыдно знакомим город показывать....
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Вт дек 19, 2006 10:01 pm

моё мнение, памятники нужно ставить там и в одном экземпляре, где они чегото стоят существенно, так же как и музеи, хватит одного ленина в мавзолее и одного Шевченка в его музее
Рабів до раю не пускають
уважаемые велосипедисты просьба сдать свой транспорт и пересесть на самолёт. win->lin
Изображение

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Ср дек 20, 2006 12:27 am

что-то в этом есть, особенно по поводу Ленина :)

Сообщение Ср дек 20, 2006 12:34 pm

вот и я думаю, зачем в каждом городе всё это, ведь чеолвек был один, а не тысячи........

Новичек
Новичек

Сообщение Ср дек 20, 2006 6:24 pm

"Можете меня забросать тапками, но я не против и памятник Шевченку снести"
На жаль, не всі ще усвідомлюють, що вони в Україні живуть. Як можна ходити по землі, яка тебе виростила, чиїм повітрям ти дихаєш і не шанувати її?????????????
Як, Ви не знаєте, шо таке Бердичів ???

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Ср дек 20, 2006 8:01 pm

никто не задумывался, почему Шевченко умер в Петербурге, и 10 марта?

в Петербурге, потому что настоящий "ПАТРИОТ"
10 марта -потому что 9 числа (день рождения), перепил немного, и до утра не дожил,

рекомендую почитать доказательства, которые частично находятся в его дневнике, о его стиле жизни, а потом все его превозносят .......

Ловлю тапки ;)
Рабів до раю не пускають
уважаемые велосипедисты просьба сдать свой транспорт и пересесть на самолёт. win->lin
Изображение

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Ср дек 20, 2006 8:18 pm

кстати о Ленине, он лет 10 до смерти сильно болел, чем уже не помню, есть доказктельства того, что он был в невминяемом состоянии, что уж говорить о "ТВОРЦЕ РЕВОЛЮЦИИ", и этого инвалида на голову поставили на площади........, еще и не захотели зарыть, а положили на полочку, что б все смотрели на него и миловались........... тьфу ........
Рабів до раю не пускають
Изображение

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Чт дек 21, 2006 5:12 pm

З приводу пам'ятника Шевченку та іншим, заведіть інший топік....
У Леніна відбувалося «ізвісткування» мозку (не уявляю як це але все-таки), до того ж у нього були проблеми через отруєння (був поранений отруєною кулею).
А те що він в мавзолеї лежить так я і не проти. По-перше те що він в Росії лежить, а такого добра мені москалям не шкода;
По-друге по Християнським звичаям кремація та муміфікація, а також відсутність надгробного пам’ятника – це дуже погано, «поделом ему».

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Чт дек 21, 2006 8:17 pm

вопрос даже не в этом, давайте превозносить какогото шизофреника, поставим его какимто высокопоставленным чиновником, и посмотрим что с этого всего выйдет..........
Рабів до раю не пускають
Изображение

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Чт дек 21, 2006 9:14 pm

Уже насмотрелись :)

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Пт дек 22, 2006 9:23 am

это немного не то..... вот реально что б человек не думал что делает, а просто делал, например как МЭР киева на даный момент...... ;) в стране будет бардак, при чем канкретный, так шо Ленин БРЫСЬ с площади, и все остальные никаким способом не относящиеся к исории нашего города
Рабів до раю не пускають
Изображение

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Пт дек 22, 2006 11:19 am

Ленін ГЕТЬ !!!

Новичек
Новичек

Сообщение Пт дек 22, 2006 4:01 pm

Dimon
Можливо, пам'ятники Т.Г. Шевченку і ставилися в найкращих традиціях "розвинутого комунізму", але лише з метою пом'якшення свого колоніального панування над нашою країною, і, відверто, не в найкращих і не найвдаліших місцях. В тому числі і у Бердичеві.
Але порівнювати Батька Нації з "червоним" маразматиком, хоч й успішним оратором, якому вдався державний переворот, вибач, занадто! Ти читав його після школи, в "дорослому" віці? Хоча й питання, чи читав і в ній. Ти усвідомлюєш його значення для нашої країни, в тому числі і Бердичева, для підняття національного духу, національної ідеї, відродження держави?

Я здесь живу
Я здесь живу

Сообщение Пт дек 22, 2006 10:08 pm

В школі - читав, але не вважаю його твори як такі, які б підіймали національний дух, національну ідею, і тому подібне, а після школи не бачу сенсу цим забивати собі голову, є багато інших способів це зробити, тимпаче він за усе життя крісм того, що написав "Кобзар", та багато інших творів, для своєї країни нічого не зробив, я його вважаю просто хорошим поетом, та художником, і нічого більше....... він жив на шиї у панів та інших чиновників, та розважав їх своїми віршами.... малював для них картини, хоча мало хто про це знає, а ящо точніше - хоче знати...... але даний топік не про те.

Ленін на площі не потрібен, необхідно встановити на його місці памятник людині, яка в найбільшій мірі зробила багато для нашого рідного міста, крім того, я вважаю, що памятники необхідно встановлювати там, і тільки там, де вони мають найбільш важливе значення для міста, селища, країни, і т д..., я вважаю що мало хто вважає , або звертає увагу на памятник Леніну на площі, тим більш з гордістю, крім того я вважаю що до деяких памятників люди взагалі байдужі, а в такому випадку є 2 варіанти - 1 - змінювати памятник на щось інше, або змінювати мислення людей, що також не легко. Крім того я вважаю,так як я писав вище у даному топіку - ні в одній країні європи немає в кожному місті однакових памятників, кожне місто в цьому сенсі індивідуальне, чого я бажаю і для нашого рідного міста БЕРДИЧЕВА. ;)

Ловлю мішок тапків :)
Рабів до раю не пускають
Изображение

Новичек
Новичек

Сообщение Вт дек 26, 2006 2:34 pm

Не доводитиму значення Т.Г. Шевченка для країни і, зокрема Бердичева, гадаю, ти сам розумієш. Чи зрозумієш.

Те, що Бердичів повинен відрізнятися оригінальністю, в тому числі в пам'ятнико-архітектурному мистецтві, і не заперечував. Пам'ятники, наприклад, Бальзаку, Лонському, Кривоносу, який махом брав нашу неприступну фортецю, іншим видатним людям, що пов'язані з містом, його історією, значно прикрасили б його.

На вихідних проходив повз лисого. Чи дописувачами, чи так, небайдужими, але зеленою фарбою пам'ятник був розписаний. Жаль, тільки вже витерли (вимили), і прочитати хоч слово з трьох-чотирьох було не можливо.
Як дивно, в мене теж витала в голові така ідея.
Пред.След.

Вернуться в Архив