Організація Для Реабілітації дітей із ДЦП

Модератор: Bad Boys

Мимо проходил
Мимо проходил

Сообщение Вт фев 04, 2025 3:14 pm

Організація Для Реабілітації дітей із ДЦП

Добрий день! Хочу поділитись своїм питанням. Моя донечка має ДЦП, і ми зараз шукаємо реабілітаційний центр, щоб покращити її стан. Дізналися про «Fizio» і багато чули хороших відгуків, але поки що не наважились записатись на консультацію. Мене цікавить, на які методики вони орієнтуються у своїй роботі? Наскільки ефективними є їхні програми реабілітації для дітей з таким діагнозом? І чи можна побачити реальні результати вже після кількох місяців занять? Також цікаво, чи є у них підтримка для батьків, чи надають вони поради, як працювати з дитиною вдома? Хто може поділитися досвідом?

Мимо проходил
Мимо проходил

Сообщение Вт фев 04, 2025 10:32 pm

Re: Організація Для Реабілітації дітей із ДЦП

Ми з чоловіком також переживали подібні сумніви, коли почали шукати центр для нашої доньки, яка теж має ДЦП. Тому можу поділитися нашим досвідом з https://fizio.ua/reabilitacija-detej-s-dcp/, адже ми вже більше року працюємо з ними. І я можу сказати, що це дійсно один із кращих центрів для реабілітації дітей з ДЦП. Їхній підхід — це комплексна реабілітація, яка охоплює не лише фізичний аспект, а й психологічну підтримку, логопедичну допомогу та навіть корекцію когнітивних функцій. Що стосується методик, то вони використовують поєднання класичних та новітніх підходів, які вже довели свою ефективність. Наприклад, ми пройшли курс кінезітерапії — лікувальна фізкультура, яка допомогла знизити спастичність м’язів і покращити рухливість. Ці вправи дуже корисні для дітей з ДЦП, адже дозволяють їм працювати з тими м’язами, які часто «не чують» через порушення нервових шляхів. Також в центрі активно використовуються методи нейропсихології, які сприяють покращенню когнітивних функцій. Моя донька почала краще взаємодіяти з нами, реагувати на звернення, а також покращила свою здатність до навчання. Що мене вразило в «Fizio», так це індивідуальний підхід. Кожній дитині підбирають програми, які відповідають її особливостям і потребам.

Мимо проходил
Мимо проходил

Сообщение Ср фев 05, 2025 1:51 pm

Re: Організація Для Реабілітації дітей із ДЦП

Вони займаються дуже індивідуально з кожною дитиною, що мені дуже сподобалося. Я бачу, що результат вартий цих вкладень.

Вернуться в Все, что не подходит не в один из разделов