Потрібні поради вагітним від досвідчених матусь

Модератор: Bad Boys

Мимо проходил
Мимо проходил

Сообщение Сб окт 02, 2021 3:38 pm

Потрібні поради вагітним від досвідчених матусь

Нещодавно дізналася радісну новину - я вагітна. Це моя перша дитина, досвіду немає. Матусі, які поради вагітним ви б дали - що потрібно робити, які аналізи проходити, яких лікарів і на яких термінах або які процедури потрібно проходити? Порадників багато, особливо бабусі. Але ці їхні поради - дикість якась. Буду вдячна за корисні рекомендації та настанови в коментарях.

Мимо проходил
Мимо проходил

Сообщение Сб окт 02, 2021 3:44 pm

Re: Потрібні поради вагітним від досвідчених матусь

Alyunya писал(а):Нещодавно дізналася радісну новину - я вагітна. Це моя перша дитина, досвіду немає. Матусі, які поради вагітним ви б дали - що потрібно робити, які аналізи проходити, яких лікарів і на яких термінах або які процедури потрібно проходити? Порадників багато, особливо бабусі. Але ці їхні поради - дикість якась. Буду вдячна за корисні рекомендації та настанови в коментарях.

Ой, та не слухайте ви цих бабусь, вони вам такого наплетуть. Одні міфи і забобони. Ось, почитайте https://pani.best/vse-pro-vahitnist-mify-porady/ - це поради вагітним жінкам. Природно, відразу ж звертайтеся до медиків. Вони детально розпишуть вам, коли, на яких термінах і які аналізи потрібно здавати, направлять на УЗД, проконсультують з будь-яких питань. Вітаю, здоров'я вам і вашій майбутній дитині!

Вернуться в Все, что не подходит не в один из разделов