Як правильно розрахувати дату пологів

Модератор: Bad Boys

Постоялец
Постоялец

Сообщение Ср дек 07, 2022 5:41 pm

Як правильно розрахувати дату пологів

Я недавно дізналася, що вагітна, новина для мене несподівана, тому що не готувалися поки до появи малюка в нашому житті. Але життя нам підносить сюрпризи. Зараз хочу зрозуміти які мої подальші дії, як мені підготуватися до вагітності і як буде змінюватися мій організм, моє тіло. Також питання, як правильно можна самостійно розрахувати дату пологів

Мембер
Мембер

Сообщение Ср дек 07, 2022 5:59 pm

Re: Як правильно розрахувати дату пологів

Вагітність це особлива пора в житті жінки. Ваше завдання зараз, це пропити вітаміни, зокрема фолієву кислоту, вона потрібна для росту плода, для створення і розвитку нервової системи майбутньої дитини. Можна споживати цей вітамін з їжею, але все одно цього в період вагітності буде недостатньо

Мембер
Мембер

Сообщение Ср дек 07, 2022 6:01 pm

Я теж пила фолієву кислоту, це справді дуже важливий жіночий вітамін, особливо в період вагітності. при вагітності звичайно вам організм буде перебудовуватися, тіло і фігура змінюватися щомісяця і до цього вам потрібно бути готовою, щоб не виникало страху і переживань

Постоялец
Постоялец

Сообщение Ср дек 07, 2022 6:06 pm

У житті бувають різні ситуації і буває, що молоді пари роблять спроби зачати дитину і у них не виходить, а іншим приходять сюрпризи несподівано, коли їх не чекають. Але це не страшно, вагітність справді найцікавіший період в житті. Щоб розрахувати дату пологіві і ваш точний термін вагітності ви можете за допомогою калькулятора вагітності. Головне знати дату останніх місячних і тривалість циклу

Вернуться в Все, что не подходит не в один из разделов